45min sport- deep tissue- relax massage (€52,50)
*60min sport- deep tissue- relax massage (€67,50)
75min sport- deep tissue- relax massage (€77,50)
90min sport- deep tissue- relax massage (€87,50)
**30min APK strippenkaart (€37,50)

 

*therapists choice

 

De sport-deep tissue massage is een stevige klachtgerichte massagebehandeling waarbij zo nodig diverse massagetechnieken zoals bindweefselmassage, cupping, triggerpoint therapie, orthomanipulatie technieken en stretch & flex technieken worden toegepast om specifieke klachten te verhelpen/verminderen. De relax variant is meer gericht op algehele ontspanning, U kunt uw voorkeur en specifieke wensen aangeven bij uw masseur.


**De 30min APK strippenkaart is uitsluitend te boeken voor cliënten met een 5 of 10 strippenkaart. Het betreft periodiek onderhoud aan specifieke klachten die minimaal 1 maal per 4 weken wordt ingepland.Deze optie is niet als eerste afspraak te boeken.

30min therapeutisch priority (€50,-)
*45min therapeutisch (€62,50)
60min therapeutisch (€77,50)
75min therapeutisch (€92,50)


*therapists choice

 

De therapeutische massagebehandeling is onze unieke en meest complete massagebehandeling voor het oplossen van o.a. rug- nek en schouderklachten. Het bevat onze stevige klachtgerichte sport- of deep tissue massagebehandeling PLUS de unieke en zeer resultaat bevorderende  body alignment, (=sportmanipulatie, het mobiliseren en corrigeren van wervels en gewrichten) zodat niet alleen de spieren maar ook de wervels  en gewrichten optimaal functioneren).


 klik hier voor locatie Crossfit Ninja's Den Haag

 

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen